Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Scherm van Huawei Mate 20 Pro heeft last van groene waas’

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2018, 9:59 CategorieAndroid

Verschillende eigenaars van de Huawei Mate 20 Pro melden dat het scherm van het toestel last heeft van een vreemde, groene waas aan de zijkant. Dit probleem lijkt zich voornamelijk voor te doen wanneer de helderheid op het amoled-scherm laag is ingesteld.

Groene waas op Mate 20 Pro-scherm

De Huawei Mate 20 Pro is nu officieel beschikbaar. Dat betekent dat meer mensen het toestel in handen gaan krijgen en dat er allerhande ervaringen worden gedeeld met het internet. Zo zijn er nu mensen die klagen over een vreemde, groene waas langs de randen van het grote amoled-scherm. De kleuren komen daardoor niet meer goed uit de verf en dat zorgt – terecht – voor irritaties. Huawei is op de hoogte van het probleem en heeft een reactie achtergelaten. Die reactie hebben we hieronder overgenomen.

The Mate 20 Pro uses an industry-leading flexible oled screen featuring special design curved edges for an enhanced visual experience and holding comfort. This may lead to slight discolouration when viewed from different angles. In extremely dim lighting conditions, when the screen brightness is too low, or when using dark wallpapers, these differences can be exaggerated. If the colour cast affects your normal use, take your phone to an authorized Customer service Center for assistance.

Het lijkt dus zo te zijn dat deze problemen zich voordoen wanneer eigenaars de helderheid van het scherm laag instellen of wanneer ze donkere achtergronden gebruiken. Ook geeft Huawei aan dat dit normaal is, aangezien het scherm ietwat gebogen over de randen doorloopt. Mocht je zelf ook merken dat je smartphone last heeft van een groene waas, dan kun je altijd contact opnemen met Huawei.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.