Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Snelle dns-dienst 1.1.1.1 van Cloudfare nu beschikbaar als app

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2018, 10:06 CategorieApplicaties

Cloudfare heeft een nieuwe app uitgebracht voor Android en iOS waarmee internet sneller en privacyvriendelijker moet worden: 1.1.1.1. Wanneer je deze app gebruikt dan kan de beheerder van een (wifi-)netwerk niet meer zien welke websites je bezoekt.

Download 1.1.1.1 van Cloudfare

Eerder dit jaar lanceerde het Amerikaanse bedrijf Cloudfare de dns-dienst 1.1.1.1. Met deze dienst kan internet sneller en privacyvriendelijker worden gemaakt, doordat de beheerder van het (wifi-)netwerk niet meer kan zien welke websites je bezoekt. Bovendien belooft het bedrijf dat zijn dns-dienst sneller is dan de concurrentie door snellere verbindingen te leggen. De applicatie nu is ook beschikbaar voor Android en iOS, waar de dienst eveneens gratis in gebruik te nemen is. Ook kun je de dienst in- en uitschakelen wanneer je wil.

De 1.1.1.1-app gebruikt een vpn (virtual private network) om al je internetverkeer door te sturen naar de dns-servers van het bedrijf. Cloudfare heeft daarnaast beloofd om gebruikers niet te gaan tracken, bijvoorbeeld voor de verkoop van advertenties. Je kunt de app nu in elk geval uitproberen op Android en iOS, door te klikken op de onderstaande knoppen. Waarschijnlijk zal je internet sneller aanvoelen wanneer je doorgaans een trage ervaring hebt. Je online veiligheid gaat hiermee sowieso omhoog.

  • 1.1.1.1
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.