Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sommige OnePlus 6T-schermen hebben last van bewegende golven

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2018, 9:42 CategorieAndroid

Verschillende eigenaars van een OnePlus 6T hebben zich inmiddels gemeld met hetzelfde probleem: er worden bewegende golven getoond op het scherm, zonder dat daar een directe aanleiding voor is. De problemen doen zich nu al weken voor, laten gebruikers weten.

Bewegende golven op OnePlus 6T-schermen

Op het forum van OnePlus stromen er inmiddels veel klachten binnen van gebruikers die klagen over bewegende golven op het scherm van hun OnePlus 6T. De problemen lijken zich nu al bijna een maand voor te doen; inmiddels is er al één forumthread gevuld met drie pagina’s over het vreemde aanzicht. Eén gebruiker heeft ook een korte video gemaakt waarin het vreemde effect goed zichtbaar is. De video hebben we hieronder neergezet, waar je tegen het einde aan heel even dat effect kunt zien. Is dit herkenbaar?

Hoe groot dit probleem is, is vooralsnog niet te zeggen. Zoals het er nu naar uitziet doet het probleem zich zo nu en dan voor en lijkt slechts een beperkt aantal toestellen getroffen te zijn. Sommige gebruikers hebben al een fabrieksherstel uitgevoerd, maar daarmee verdwijnen die bewegende golven helaas niet. Ook melden gebruikers dat het effect zichtbaar is wanneer het toestel wordt ontgrendeld via gezichtsontgrendeling of de in-display vingerafdrukscanner. OnePlus heeft nog niet gereageerd op de situatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.