Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt AR-ervaring Spider-Man: Into the Spider-Verse uit

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2018, 9:29 CategorieGaming

Sony heeft een interactieve augmentedrealityervaring uitgebracht voor mobiele apparaten van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Wanneer je naar de website gaat (er is geen app) dan kun je samen met Spidey op de foto.

AR-ervaring Spider-Man: Into the Spider-Verse

In december verschijnt er een nieuwe Spider-Man-film in de bioscoop. Niet eentje die past in het Marvel Cinematic Universe, maar een origineel verhaal in de vorm van een animatiefilm. Om dat te vieren heeft Sony, de maker van de film, een nieuwe augmentedrealityervaring gelanceerd voor Into the Spider-Verse. Het betreft een website; er is dus geen applicatie te downloaden. Via deze link kun je meteen zien wat de ervaring je te bieden heeft. Zit je nu op een computer? Dan hoef je er niet op te klikken, want dan werkt de site niet.

Je moet dit dus echt op een smartphone of tablet bekijken. Op de website kun je op de foto met Spider-Man en die foto’s vervolgens delen met je vrienden. The Hollywood Reporter schrijft dat het systeem is gebaseerd op Amazon-technologie; ook draait de site op Amazon Web Services. Rose Phillips, senior VP Digital Marketing bij Sony Pictures Entertainment, laat in een reactie weten dat Spidey een superheld is waar de meeste mensen zichzelf wel mee kunnen meten en dat dat een reden is waarom de spinnen-man zo populair is.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.