Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telefoon voor gamers Black Shark komt naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2018, 9:20 CategorieAndroid

Xiaomi heeft laten weten dat het bedrijf zijn telefoon voor gamers, genaamd Black Shark, officieel naar Nederland zal brengen. De gametelefoon zal vanaf 16 november beschikbaar zijn in ons land en zal ook naar België en Luxemburg gaan komen.

Black Shark komt naar Nederland

Eerder dit jaar kondigde Xiaomi de Black Shark aan: een telefoon voor gamers met high-end specs en bijbehorende accessoires. Deze telefoon zal vanaf 16 november te koop zijn in Europa, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Onder de motorkap van dit toestel zit een Qualcomm Snapdragon 845, tot 8 GB aan werkgeheugen en tot 128 GB aan interne opslagruimte. Ook is er een accu met een vermogen van 4.000 mAh en beschikt de smartphone over een groot scherm met een 1080p-resolutie en 2:1-schermverhouding.

De smartphone is te gebruiken in combinatie met een gaming pad (zoals je kunt zien op de bovenstaande afbeelding). Bovendien is er een vloeibaar koelingssysteem actief, die de temperatuur met acht graden kan verlagen. Qua software mag je stock Android verwachten, inclusief een speciale hub voor het beheren van je games. Helaas is nog niet bekend wat de smartphone moet gaan kosten, maar in de VS betaal je ongeveer 480 dollar voor de configuratie 6 GB ram en 64 GB rom. Dat is omgerekend ongeveer 426 euro (exclusief belastingen).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.