Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Toetsenbord Microsoft Surface Pro 7 significant dunner’

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2018, 16:09 CategorieWindows

Zoals het er nu naar uitziet zal de Microsoft Surface Pro 7 een veel dunner toetsenbord gaan krijgen dan het huidige model. Er is namelijk een patent van Microsoft opgedoken die mogelijk wijst op deze designverandering.

Surface Pro 7 met dunner toetsenbord – gerucht

De website Windows United heeft een patent ontdekt van Microsoft dat mogelijk wijst op een dunner toetsenbord voor de onaangekondigde Surface Pro 7. Het betreft een geüpdatet fabricageproces waarbij het toetsenbord wordt geëtst. Ook test Microsoft een nieuwe integratie met de trackpad, die voortaan dan direct op de printplaat zou worden bevestigd. Microsoft kreeg na de onthulling van de Surface Pro 6 kritiek dat het design van het apparaat – inclusief zijn toetsenbord – weinig is aangepast. Daar zou dus verandering in kunnen komen.

Over de Windows 10-tablet staat verder niets beschreven in het patent, het gaat hier puur op de manier waarop de accessoire wordt gemaakt. Als we echter eerdere geruchten mogen geloven, dan wordt de Surface Pro 7 een kleinere tablet, voornamelijk vanwege de dunnere randen. Ook zou het apparaat tot twintig procent minder zwaar moeten worden en zou Microsoft de usb-c-poort gaan omarmen. We verwachten dat Microsoft pas op z’n vroegst in oktober van volgend jaar ons iets laat weten over het bestaan van de Pro 7.

Onlangs hebben we de Microsoft Surface Go aan een test onderworpen. Lees onze recensie hier.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.