Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter test functie voor wisselen tussen recente en toptweets

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2018, 9:57 CategorieApplicaties

Twitter test momenteel een nieuwe functie, waarmee gebruikers heel snel kunnen wisselen tussen het bekijken van recente en populaire tweets. Zo heb je straks dus mogelijk helemaal zelf in de hand naar wat voor soort tweets je wil kijken op het sociale medium.

Twitter test functie voor tweetweergave

Twitter heeft laten weten dat het bedrijf momenteel een gloednieuwe functie test waarmee gebruikers zelf kunnen aangeven of ze nu juist de meest recente of de meest populaire tweets willen bekijken (ook wel toptweets genoemd). In het begin van deze testperiode krijgen een handjevol gebruikers van het sociale medium toegang tot deze functie in de vorm van een extra knop. Zo kan er dus snel worden gewisseld tussen de recente en toptweets. Het bedrijf laat weten al sinds september aan deze nieuwe functie te werken.

Mocht je meedoen met de testers, dan zie je voortaan een extra knop in de rechter bovenop van de iOS-app. Daarmee wisselen je dus van weergave. De standaardtijdlijn, geïntroduceerd in 2016, probeert op intelligente wijze te voorspellen welke tweets voor jou belangrijk zijn. Daar is echter veel kritiek op gekomen, omdat er soms tweets naar boven komen die al uren oud zijn — wat een beetje vreemd is op een platform waar vaak brekend nieuws op staat. Met de nieuwe toggle heb je in elk geval zelf in de hand wat je te zien krijgt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.