Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitrol Android Pie-update voor Motorola One begonnen

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2018, 10:43 CategorieAndroid

Motorola heeft dinsdag bekendgemaakt dat het bedrijf begonnen is met de wereldwijde uitrol van de Android Pie-update voor Motorola One. De nieuwe software, die Android Oreo vervangt, moet een slimmere en eenvoudigere ervaring aanbieden, die zich aanpast aan de gebruiker.

Android Pie beschikbaar voor Motorola One

Motorola, onderdeel van Lenovo, heeft dinsdag bekendgemaakt dat eigenaars van de Motorola One vanaf vandaag de update naar Android Pie kunnen verwachten. De nieuwe software, die Android Oreo vervangt, moet een slimmere en eenvoudigere ervaring aanbieden, die zich aanpast aan de gebruiker. Deze update neemt de inmiddels gebruikelijke onderdelen met zich mee, waaronder de nieuwe navigatiemethode (de drie knoppen onderop worden vervangen door twee knoppen en een aantal bewegingen).

Daarnaast is er een verbeterde niet storen-modus, een kleurrijk instellingenmenu, een langere batterijduur, een vernieuwd gesplitst scherm en meer. Android Pie biedt ook een opnieuw ontworpen ‘Quick Settings’, vereenvoudigde volumeregelaars en een eenvoudigere manier om meldingen te beheren. Voor een compleet overzicht van de nieuwste functies die je tenminste mag verwachten van Android Pie, kun je terecht in ons uitgebreide achtergrondartikel. Motorola verwacht dat de update aan het eind van de maand is voltooid.

De Motorola One is het eerste toestel van het bedrijf dat draait op Android One. Dit betekent dat je een schone versie van het besturingssysteem krijgt, zonder overbodige apps die je niet kunt verwijderen, en dat je de komende jaren gegarandeerd bent van de nieuwste updates.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.