Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Huawei Mate 20 Pro brengt camera- en beveiligingsverbeteringen

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2018, 9:50 CategorieAndroid

Huawei heeft een verse update uitgebracht voor de Huawei Mate 20 Pro, met verbeteringen voor de beveiliging en de camera. Ben je dus van plan om het toestel in huis te halen, dan is dit wat je van de update mag verwachten.

Update voor Huawei Mate 20 Pro

De nieuwe Huawei Mate 20 Pro is nog maar net verkrijgbaar, maar dat betekent niet dat er niet meteen een update voor kan verschijnen natuurlijk. Op het gebied van software kun je als fabrikant altijd nog wel iets toevoegen of veranderen. En dat is precies wat Huawei heeft gedaan. Eigenaars van een Mate 20 Pro kunnen meteen een update verwachten. Zo worden er nieuwe filters en effecten toegevoegd aan de camera en is er AI-zoon voor minivideo-opnames. Tijdens het filmen kun je ook allerlei effecten toevoegen, zoals blur.

Met de AI-zoonfunctie kunnen gebruikers tijdens het film de focus verleggen, waardoor je als gebruiker gebeurtenissen veel scherpen in beeld moet kunnen brengen. Daarnaast is het zo dat deze update ervoor zorgt dat de beveiligingsupdate omhoog gaat en nu op oktober 2018 staat. Dat is niet verkeerd natuurlijk, ook al hebben sommige apparaten al toegang tot de update van november. De update heeft een formaat van 490 MB en is nu al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, maar zal ongetwijfeld ook snel naar Nederland komen.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.