Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Vierde versie Samsung Galaxy S10 krijgt 6,7″-scherm, 6 camera’s en 5g’

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2018, 16:51 CategorieNieuws

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Samsung een vierde versie uit van de Samsung Galaxy S10, met een hoop extra’s. Deze versie van de smartphone moet een 6,7″-scherm, zes camera’s en een 5g-modem gaan krijgen, aldus geruchtenmakers.

Vier versies van Samsung Galaxy S10 – gerucht

De verwachting is dat Samsung drie versies uitbrengt van de Samsung Galaxy S10: een budgetmodel, reguliere versie en een grote variant. Als we The Wall Street Journal mogen geloven dan komt daar nog een vierde premium versie bij, met de codenaam Beyond X. De vierde Galaxy S10 moet een scherm van 6,7-inch krijgen, evenals zes camera’s en een 5g-modem. Daarnaast zou Samsung een functie overwegen waarmee je ook andere draadloze apparaten kan opladen met de S10, zoals we die tegenkomen op de Huawei Mate 20 Pro.

De zes camera’s worden als volgt verdeeld: twee aan de voorkant en vier aan de achterkant. Er is echter nog wel een hoop onduidelijk over de nieuwe toestellen. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet hoe het scherm eruit komt te zien. Mogelijk krijgen de Samsung Galaxy S10-modellen een scherm met een notch, eentje die Samsung tijdens de ontwikkelaarsconferentie heeft gepresenteerd. The Wall Street Journal verwacht dat alle vier de modellen medio februari worden aangekondigd; Beyond X moet ergens in de lente verschijnen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.