Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Vivo Nex 2 krijgt tweede scherm op de achterkant’

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2018, 9:19 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Vivo een telefoon uit met een tweede scherm op de achterkant, genaamd de Vivo Nex 2. Eerder bracht deze fabrikant een telefoon uit met een groot randloos scherm en een uitschuifbare camera aan de bovenkant.

Vivo Nex 2 met tweede scherm – gerucht

Fabrikant Vivo was de eerste fabrikant die een smartphone uitbracht met een groot randloos scherm en een uitschuifbare camera aan de bovenkant. Nu lijkt het erop dat het bedrijf een andere innovatie wil doorvoeren: een tweede scherm aan de achterkant. Daardoor zou je geen frontcamera nodig hebben, aangezien je dus gebruik zou kunnen maken van de camera’s aan de achterkant omdat je meteen kunt zien wat zij filmen. Daardoor krijg je waarschijnlijk ook geen vervelende gaten in het scherm, zoals in ideeën van Samsung te zien is.

Momenteel zijn er verder weinig details beschikbaar. Vivo heeft de Vivo Nex 2 officieel nog niet onthuld, dus moeten we het doen met geruchten. Via het Chinese sociale medium Weibo gaat de telefoon beschikken over een oled-scherm van 6,4-inch en een fhd+-resolutie. Aan de achterkant zit dan een kleiner oled-scherm. Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 845. Daarnaast is er ondersteuning voor snelladen. Aan de achterkant treffen we niet alleen een dubbele camera aan, ook moet er een flitser aanwezig zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.