Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp test privé reageren binnen groepsgesprekken

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2018, 19:23 CategorieApplicaties

WhatsApp is bezig met het testen van een nieuwe functie voor de populaire berichtendienst. Hiermee is het straks mogelijk om privé te reageren op een specifiek bericht binnen een groepsgesprek. Voorlopig komt de functie eerst naar Android.

De nieuwe functie zal deze week beschikbaar worden gesteld in de WhatsApp bèta-versie voor Android. Om hiervan gebruik te maken klik je op een groepsgesprek en vervolgens op een bepaald bericht waar je privé op wilt antwoorden. Bovenaan verschijnen drie puntjes waar je vervolgens op kunt drukken en vervolgens kies je ‘Privé reageren’ (Reply Privately). Hiermee kun je straks ook reageren in hele oude groepsgesprekken, of bijvoorbeeld in een groep waar alleen administrators in kunnen reageren. Ook in groepen die al gesloten zijn kun je de nieuwe Reply Privately-functie gebruiken.

Functie komt eerst naar de bèta-versie voor Android

Wanneer het publiekelijk uitgerold wordt of ook binnenkort naar iOS komt is op dit moment nog niet bekend. Gisteren maakte WhatsApp bekend dat gebruikers binnenkort advertenties tegen gaan komen in de berichtendienst. In de Status-functie van de app, waar gebruikers foto’s, video’s of gifjes voor 24 uur kunnen plaatsen, zullen gebruikers binnenkort advertenties tegen gaan komen. De normale chats met je familie en vrienden zullen, in ieder geval voorlopig, geen advertenties gaan bevatten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.