Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Mix 3 and Black Shark Helo komen naar Europa’

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2018, 9:39 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan komen de Xiaomi Mi Mix 3- en Black Shark Helo-telefoons officieel naar Europa. Hoewel Xiaomi voornamelijk een bedrijf is dat zich op China concentreert, komen de telefoons in veel gevallen ook naar het westen toe.

Xiaomi Mi Mix 3 and Black Shark Helo naar Europa – gerucht

Hoewel Xiaomi een bedrijf is dat zich voornamelijk China focust, is het wel zo dat een aantal toestellen inmiddels in Nederland te koop zijn. En als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan geldt dat straks ook voor de Xiaomi Mi Mix 3 en Black Shark Helo die dit jaar zijn aangekondigd. De smartphones komen naar nog ongespecificeerde Europese markten, dus een Nederlandse release lijkt nog niet honderd procent zeker. Het ziet er in elk geval naar uit dat het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk en Italië eerst aan de beurt zijn.

Er is dus nog een hoop onduidelijk. Wat gaan de toestellen kosten? En wanneer verschijnen ze dan? Daar heeft Xiaomi zelf ook nog niets over bekendgemaakt. Zowel de Xiaomi Mi Mix 3 als de Black Shark Helo hebben een Qualcomm Snapdragon 845 aan boord, die wordt vergezeld door minimaal 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Dat zijn zo’n beetje de enige overeenkomsten, aangezien de telefoons verder niet op elkaar lijken. Zo heeft de Mi Mix 3 bijvoorbeeld nog een slidercamera aan boord.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.