Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Your Time on Facebook rolt vandaag uit voor de Facebook-app

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2018, 9:28 CategorieApplicaties

Begin augustus werd bekend dat Facebook werkte aan een functie waarmee je kon zien hoeveel tijd je doorbrengt op het sociale netwerk. Vandaag is bekend dat deze activity trackers aan de app zijn toegevoegd.

Breng jij ook teveel tijd door op Facebook? Of heb je eigenlijk geen idee hoe vaak je de app op een dag opent om even door je feed te bladeren? De nieuwe functie ‘Your Time on Facebook’ voor de app wordt vandaag gelanceerd. Hiermee kun je zien hoeveel minuten je dagelijks, per week en gemiddeld op het sociale netwerk doorbrengt. Zo word je direct geconfronteerd met je smartphonegebruik, wat bij sommige mensen best even schrikken kan zijn.

Dagelijkse limiet instellen

Je kunt een dagelijkse limiet instellen en notificaties ontvangen wanneer je de ingestelde tijd hebt bereikt. Ook kun je selecteren dat notificaties, nadat je je limiet hebt bereikt, worden gedempt. Je kunt de nieuwe functie instellen door de nieuwste versie van Facebook uit de App Store of Play Store te downloaden. Vervolgens ga je naar het hamburgermenu (rechts bovenaan) > Instellingen & Privacy > Your Time on Facebook.

Ook Instagram heeft inmiddels een functie waarmee je kunt zien hoeveel tijd je op dat platform door hebt gebracht. Het nieuwe dashboard werd vorige week gelanceerd, terwijl ook Apple en Google dergelijke functies aan iOS en Android hebben toegevoegd.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.