Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zynga werkt aan Harry Potter- en Game of Thrones-games

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2018, 9:10 CategorieGaming

Game-ontwikkelaar Zynga heeft bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan mobiele games van Harry Potter en Game of Thrones. De nieuwe spellen moeten in de tweede helft van 2019 gaan verschijnen voor mobiele apparaten.

Games van Harry Potter en Game of Thrones

Er komen nieuwe games aan van Harry Potter en Game Thrones, laat game-ontwikkelaar Zynga weten in een interview met Venturebeat. De Harry Potter-game wordt een spel waarin drie dezelfde elementen op een rij moet zien te krijgen en zal in de tweede helft van 2019 moeten verschijnen voor mobiele apparaten. Ondertussen wordt er ook nog gewerkt aan twee games binnen de Game of Thrones-franchise. Ook deze games moeten in de tweede helft van 2019 gaan verschijnen voor Android en iOS, aldus de game-ontwikkelaar.

De spellen van Game of Thrones worden wellicht anders dan je zou verwachten. Het worden namelijk ‘social slot machine games’. Games waarin gokken dus centraal staat. Desondanks laat Zynga weten dat er nadruk wordt gelegd op een tof verhaal, scherpe graphics en een groot aantal personages en omgevingen. Eerder kwam ook al naar buiten dat dezelfde game-ontwikkelaar werkt aan een game binnen de Star Wars-franchise. Deze titel zal echter niet voor 2020 gaan verschijnen. Ook kan hier nog een vervolg op worden gemaakt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.