Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

5g-smartphone van OnePlus verschijnt voor mei 2019 met bekend design

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2018, 9:37 CategorieAndroid

OnePlus-CEO Pete Lau heeft laten weten dat de 5g-smartphone van het bedrijf voor mei 2019 zal verschijnen en zonder winst verkocht wordt. Daarnaast zal het design ook bekend gaan voorkomen en mogelijk iets weghebben van een smartphone als de 6T.

5g-smartphone van OnePlus in 2019

In een interview met technologiewebsite CNET heeft OnePlus-CEO Pete Lau laten weten wanneer we de 5g-smartphone van het bedrijf kunnen verwachten: voor mei van 2019. Het was al bekend dat de telefoon niet goedkoop zou worden (sowieso worden smartphones van dit Chinese merk steeds duurder), maar Lau heeft laten weten dat het apparaat waarschijnlijk zonder winst wordt verkocht. Zodoende wil de fabrikant ervoor zorgen dat de 5g-smartphone snel betaalbaar wordt voor consumenten. Mogelijk wordt er quitte gespeeld.

Dat de 5g-smartphone van OnePlus duurder wordt, is niet vreemd. Het bedrijf probeert als één van de eerste op de markt een 5g-model uit te brengen en de nieuwe onderdelen voor de technologie zijn momenteel simpelweg gewoon duur. Uiteraard moet dit allemaal gaan gebeuren zonder te hoeven inleveren op design en gebruikservaring. Verder heeft Lau laten weten dat het apparaat qua design waarschijnlijk gaan lijken op voorgaande toestellen van de fabrikant. Mogelijk speelt de 6T daarin dan weer een grote rol.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.