Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt 2020 eerste iPhone met 5g op de markt’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 15:30 CategorieiPhone

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple pas in 2020 de eerste iPhone met een 5g-modem aan boord gaan uitbrengen. Dat is niet de eerste keer dat we dit gerucht horen, waardoor het eerdere bericht ook wat meer serieus te nemen.

iPhone met 5g-modem in 2020 – gerucht

Bloomberg meldt dat Apple pas in 2020 een iPhone met een 5g-modem aan boord zal uitbrengen. Dit is niet de eerste keer dat we dit gerucht horen, waardoor de berichten toch wat meer waarde beginnen te krijgen. Volgens de publicatie zal Apple tot ongeveer een jaar nadat het nieuwe netwerk beschikbaar is, gaan wachten met het uitbrengen van een telefoon die 5g zal ondersteunen. Datzelfde deed het bedrijf uit Cupertino ook met 3g en 4g. Aanvankelijk loop je als Apple-fanaat dus wat achter, maar kom je mogelijk weinig kinderziekten tegen.

Echter, dit keer is dat argument mogelijk minder waardevol, aangezien het verschil tussen 4g en 5g op het gebied van nelheid veel groter is dan voorheen het geval was wanneer er een nieuwe generatie werd geïntroduceerd. 5g wordt mogelijk meteen een goed verkooppunt voor fabrikanten die de technologie snel omarmen en die groep mensen kan het bedrijf potentieel gaan mislopen. Mogelijk kan dit besluit ook iets te maken hebben met de strijd die momenteel nog altijd voortduurt tussen Apple en Qualcomm, maar dat is niet zeker.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.