Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Oxygen 101 S nieuwste tablet binnen Oxygen-lijn

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 16:38 CategorieAndroid

Archos heeft maandag officieel de Archos Oxygen 101 S-tablet aangekondigd, de nieuwste tablet binnen de Oxygen-lijn. De tablet krijgt een relatief lage prijs mee en zal vanaf het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar zijn, laat de fabrikant weten.

Dit is de Archos Oxygen 101 S

Er komt een nieuw model binnen de Oxygen-serie van Archos aan, genaamd de Archos Oxygen 101 S. Dit model beschikt over een groot lcd-scherm met een formaat van 10,1-inch, evenals een full hd-resolutie. Zo zou je dus prima films en series op het apparaat moeten kunnen kijken. Onder de Motorkap zit een decacore-chipset, de Mediatek Helio X20, evenals 3 GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 32 GB. De tablet zou dus de zwaardere applicaties moeten kunnen draaien; aan de hardware hoeft het niet te liggen.

Verder beschikt de Archos Oxygen 101 S over een pogo-connector, waardoor je een toetsenbord of docking station zou kunnen gebruiken. Ook is er een vingerafdrukscanner waarmee je het apparaat kunt ontgrendelen en is er een accu met een vermogen van 6.000 mAh. De Oxygen 101 S draait Android 9.0 Pie, voorzien van nieuwe functies, een vernieuwd navigatiesysteem, geoptimaliseerd batterijgebruik en privacyverbeteringen. De tablet is beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2019, voor een prijs van 179,99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. eddy
    03 september, 2019 om 16:19

    ARCHOS Oxygen 101 S is nog nergens verkrijgbaar ??

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.