Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate december beschikbaar voor Nexus en Pixel

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2018, 10:09 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat eigenaars van een Nexus- of Pixel-smartphone nu de beveiligingsupdate van december kunnen verwachten. Ook pakt Google meteen wat problemen aan die in de afgelopen weken zijn opgedoken bij de Pixel 3 en Pixel 3 XL.

Download de beveiligingsupdate van december

Ook deze maand brengt Google een beveiligingsupdate uit voor de Nexus- en Pixel-smartphones; juist, de Nexus 5X en Nexus 6P ontvangen nog altijd maandelijkse updates. Datzelfde geldt voor de Pixel C, ondanks het feit dat die apparaten al meer dan drie jaar oud zijn. De patch voor de Pixel en Pixel XL is echter, net als vorige maand, uitgesteld. In totaal worden er 53 problemen aangepast. Zeventien van die problemen zijn voor de Google-smartphones, terwijl de overige 36 problemen ook voor andere Android-smartphones gelden.

Zoals gebruikelijk meldt Google echter dat er geen gevallen bekend zijn van mensen die last hebben gehad van deze problemen. Naast de beveiligingsupdate brengt Google ook altijd nog patches uit voor de Pixel-smartphones. Zo hebben eigenaars van een Pixel 3 of Pixel 3 XL allerlei problemen ondervonden die Google nu probeert aan te pakken, zoals bijvoorbeeld problemen met de camera en de algemene stabiliteit van het systeem. De update wordt nu uitgerold naar iedereen met een Nexus- of Pixel-smartphone.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.