Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bredere toegang tot gifjes met Giphy-update voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2018, 17:55 CategorieApplicaties

Giphy heeft een update uitgebracht voor de eigen iOS-app. Hiermee krijgen gebruikers de mogelijkheid om overal gifjes te gebruiken vanuit de Giphy Keyboard Extension, zolang de app maar ondersteuning biedt voor multimedia. Giphy is ook verantwoordelijk voor de gifjes van Instagram, waar je gemakkelijk de bewegende afbeeldingen kunt toevoegen via de Giphy-zoekmachine. De update voegt ook een nieuwe geanimeerde stickertool toe voor de iPhone X.

De nieuwe update zorgt ervoor dat je Giphy in vrijwel iedere app kunt gebruiken waar je berichten mee kunt versturen. Druk simpelweg op het icoontje met de wereldbol links onderaan het scherm van je iOS-toetsenbord om een gifje toe te voegen. Via de wereldbol kun je van keyboard wisselen en daar zul je tevens Giphy vinden. Zodra je Giphy hebt geselecteerd kun je gifjes en stickers sturen naar je vrienden. Zolang een app maar ondersteuning biedt voor multimedia kun je de Giphy Keyboard Extension gebruiken. Zo kun je al je vrienden en familie nog beter lastigvallen met allerlei gifjes om gevatte reacties te geven op ontvangen berichten.

Nieuwe sticker-functie voor iPhone X

Naast dat je nu op meer plekken gebruik kunt maken van de gifjes van Giphy, kun je op de iPhone X nu toegang krijgen tot een nieuwe Sticker-functie. Hiermee kun je je eigen geanimeerde stickers maken. Open de app, selecteer ‘Add Gif’ (GIF toevoegen) en selecteer de sticker-optie om je eigen video op te nemen. Vervolgens uploaden naar je Giphy-account en je hebt er altijd en overal toegang toe. De nieuwe Giphy-update zal later vandaag uitrollen naar iOS-gebruikers.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.