Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome op Android krijgt snelkoppeling voor alle tabbladen sluiten

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2018, 10:01 CategorieApplicaties

In een toekomstige update wordt de Chrome-browser op Android voorzien van een snelkoppeling waarmee alle tabbladen gesloten kunnen worden. Wanneer deze update beschikbaar zal zijn, is op moment van schrijven helaas nog niet bekendgemaakt.

Alle tabbladen sluiten in Chrome op Android

De applicatie Chrome op Android krijgt binnenkort een snelkoppeling waarmee gebruikers alle tabbladen in één keer kunnen sluiten. Dat blijkt uit een recent geplaatst commit. Google is dus voornemens een manier te presenteren die het voor gebruikers gemakkelijk moet maken alle tabbladen in één keer te sluiten. Het is niet zo dat deze optie momenteel niet bestaat. Je vindt de mogelijkheid nu al door naar een tabpagina te gaan, op het menu te tappen en daar de optie te selecteren. Maar de nieuwe optie is dus sneller en gemakkelijker.

Zoals het er nu naar uitziet zal Google de nieuwe knop waarschijnlijk links onderin gaan presenteren. Dat is een gemakkelijk bereikbare plek. De interface van Chrome voor Android wordt dan wel een beetje aangepast, maar er zullen geen knoppen of functies verdwijnen. Het is in elk geval belangrijk dat de interface nog altijd met één hand te bedienen is. Helaas is er op moment van schrijven niets bekend over een eventuele releasedatum van de functie. We zullen dus op een update moeten wachten en dat kan nu nog wel even duren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.