Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Command & Conquer: Rivals nu beschikbaar op iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2018, 8:49 CategorieGaming

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de game Command & Conquer: Rivals vanaf nu beschikbaar is op iOS en Android. De game is nu gratis te downloaden, maar bevat wel in-game aankopen.

Download Command & Conquer: Rivals

Vanaf vandaag kun je Command & Conquer: Rivals downloaden voor Android en iOS. Dit is een Clash Royale-achtige game waarin spelers het tegen elkaar opnemen in strategische gevechten van een paar minuten. In de game kunnen spelers kiezen tussen de Global Defense Initiative en de Brotherhood of Nod en kunnen ze verschillende soorten units, die in eerder games werden gebruikt, inzetten. Niet alleen moet je je eigen basis verdedigen, ook moet je de basis van je tegenstander natuurlijk aanvallen om te kunnen winnen.

Electronic Arts heeft wel een hoop manieren toegevoegd om geld te kunnen verdienen aan de game. Zo zijn er loot boxen compleet met timers, is er een verzamelsysteem voor kaarten, zijn er meerdere in-game currencies en komen we digitale aankopen tegen die kunnen oplopen tot meer dan 100 euro per item. De eerste reacties op het spel zijn dan ook niet mals. Hoewel er zeker gamers zijn die de game kunnen waarderen zoals die is, zijn er ook mensen die vinden dat dit spel niets met het oude Command & Conquer te maken heeft.

  • Command & Conquer: Rivals
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Reacties

  1. William
    10 december, 2018 om 7:28

    Voor Tablets Magazine wel relevant te vermelden dat het spel juist NIET beschikbaar is voor tablets zoals Samsung Galaxy Tab S3.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.