Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De best gelezen artikelen, reviews en tips van 2018

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2018, 8:16 CategorieNieuws

Het duurt nu niet lang meer voordat we het nieuwe jaar inluiden. We kijken in dit artikel nog één keer terug op 2018. Wat zijn nou de best gelezen nieuwsberichten, recensies en achtergrondartikelen? Neem dit overzicht vooral door om te kijken of je nog een trend of artikel hebt gemist.

Best gelezen nieuws

2018 is het jaar van veel dingen geweest. Maar als je ook maar een beetje gamet, dan heb je ongetwijfeld van Fortnite gehoord. Ook hier op Tablets Magazine hebben we verschillende keren aandacht besteed aan het fenomeen. En ondanks het feit dat sommige mensen de Samsung Galaxy S9 of Note 9 nog maar een paar maanden hebben, is de Galaxy S10 nu al erg in trek. Naast Fortnite heeft Instagram ook heel wat updates gekregen dit jaar. Op basis van onze cijfers zijn veel mensen geïnteresseerd in het stellen van vragen aan vrienden.

Het is natuurlijk niet alleen iOS en Android dat op Tablets Magazine de klok slaat: ook Windows komt bij ons aan bod. Zo hebben veel mensen het nieuws over het kunnen uitzetten van de Windows 10 S Modus, bijvoorbeeld. Daarnaast kwam Snapchat nog even in het nieuws, aangezien gebruikers berichten kunnen verwijderen. De Google Assistent heeft niet alleen veel losgemaakt op Smarthome Magazine, ook hier op Tablets Magazine hebben we erover geschreven. En dat bericht is goed gelezen, blijkt uit onze cijfers.

Achtergronden en tips

Omdat goedkopere smartphones steeds populairder worden (en met reden, je kunt vaak voor een relatief laag bedrag toch mooie hardware in huis halen), lopen meer gebruikers tegen het probleem van weinig opslagruimte aan. Soms is het zo dat die telefoons of tablets met weinig interne opslaggeheugen worden geleverd (al gebeurt dat steeds minder vaak), waardoor het dus handig is om te weten hoe je apps en bestanden naar een sd-kaart verplaatst. Daarnaast wordt er ook nog altijd druk gezocht naar hoe je je Android reset.

Verder wordt het artikel met de verschillen tussen de nieuwe iPad Pro-modellen goed gevonden en kijken mensen ook nog steeds naar de oudere iPads. Ook willen de mensen weten hoe je nou precies een iPad reset en wat je nou precies moet doen wanneer je de toegangscode van je iPad bent verloren. Daarnaast zijn mensen met een Android ook nog altijd op zoek naar je je Android-tablet weer sneller kunt maken met een paar simpele handelingen. En laten we natuurlijk onze koopgidsen die vier keer per jaar verschijnen niet vergeten.

Best gelezen recensies

In de top vijf staan gelukkig drie recensies die we dit jaar hebben geschreven, bijvoorbeeld over de OnePlus 6. Inmiddels hebben we ook de OnePlus 6T aan een test kunnen onderwerpen. We noemden het net al even, de opkomst van de goedkopere modellen. Daar is de recensie van Samsung Galaxy A8 een prima voorbeeld van, aangezien daar veel vraag naar was. Ook de Nokia 7 Plus doet het nog altijd goed, wat volgens ons volledig terecht is. Dit is één van de beste smartphones (kijkende naar de prijs-kwaliteitverhouding) van het jaar.

We hebben natuurlijk niet alleen smartphones met grote schermen getest. Ook zijn er tablets aan bod gekomen. Bovenaan staat de Huawei Mediapad M5 Pro, een tablet voor entertainment en werk. En ondanks het feit dat we al een review van de Samsung Galaxy Tab S4 hebben, is de recensie van de Galaxy Tab S3 momenteel nog populairder. De smartphones van Samsung scoren ook nog altijd goed, zoals de Galaxy S9+, Galaxy Note 9 en niet te vergeten de Galaxy Note 8. Opvallend: de Lenovo Tab 3 10 Business scoort nog steeds goed.

Op naar 2019!

We hebben veel gezien en heel veel kunnen doen in 2018 en dat is natuurlijk mooi nieuws. Daarom kunnen we niet wachten om ook in 2019 aan de slag te gaan, zodat we het FWD-platform verder kunnen uitbouwen. Dat geldt dus niet alleen voor alle ontwikkelingen op het gebied van smartphones en tablets, maar ook over homecinema en smarthomes. Het nieuwe jaar brengt nog meer nieuws, meer achtergronden en meer recensies. Namens het hele team van Tablets Magazine wensen we je een hele fijne jaarwisseling!

Mocht je overigens dieper in de wereld van tablets en smartphones willen duiken bekijk dan onze pagina’s met recensies en tips en adviezen door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.