Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EMUI 9.0-update met Android Pie wordt nu wereldwijd uitgerold

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2018, 10:02 CategorieAndroid

Huawei heeft bekendgemaakt dat de EMUI 9.0-update, op basis van Android Pie, vanaf nu wereldwijd wordt uitgerold naar smartphones. Of iedereen de update voor het einde van het jaar binnen heeft, valt nog te bezien.

Nu te downloaden: EMUI 9.0

De EMUI 9.0-update van Huawei, die een paar maanden geleden al is aangekondigd, is nu onderweg naar enkele toestellen van Huawei en Honor. Deze update, die Oreo inwisselt voor Android 9.0 Pie, staat in het teken van een versimpelde interface, navigatie op basis van bewegingen en betere HiVision-functies (op basis van kunstmatige intelligentie). De Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro waren de enige toestellen die tot op heden toegang hadden tot de nieuwste EMUI-versie, maar daar komt nu dus verandering in.

De volgende toestellen zullen binnenkort allemaal EMUI 9.0 gaan ontvangen.

Het is momenteel nog moeilijk te zeggen of alle toestellen nog voor het einde van het jaar de update hebben binnengekregen. Europa is een groot gebied en Huawei heeft veel toestellen verkocht, waardoor het dus enige tijd kan duren voordat iedereen aan de beurt is gekomen. De update is 4 GB groot, dus zorg voor genoeg opslagruimte op je Huawei-smartphone.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Reacties

  1. jj
    03 februari, 2019 om 12:57

    nu moet ik voor de zoveelste keer weer wennen aan allerlei rare schermen en ook is de hele bediening van de camera veranderd. Waarom kan ik bij huawei niet kiezen om deze onzin NIET te downloaden???? Ik hoef die nieuwerwetse zooi niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.