Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite krijgt morgen Minecraft-achtige modus voor zevende seizoen

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2018, 16:43 CategorieGaming

Epic Games, de maker van Fortnite, heeft bekendgemaakt dat het populaire spel morgen een Minecraft-achtige modus zal krijgen. In deze modus staat het bouwen meer centraal dan het schieten. Deze mode is onderdeel van het zevende seizoen van het battle royale-spel.

Bouwen in Fortnite Creative

Vanaf morgen kunnen Fortnite-spelers zich vermaken in een nieuwe modus dat wat wegheeft van die andere populaire game, Minecraft. In de Creative-modus staat het bouwen, en dus niet het schieten, centraal. De nieuwe mode, die onderdeel is van het zevende seizoen, is een expansie van de bestaande speeltuinmodus die al eerder werd uitgebracht. In de blogpost over de update schrijft ontwikkelaar Epic Games dat gamers zelf spelletjes kunnen bedenken, races kunnen opzetten en het ultieme fort kunnen maken binnen Creative.

Alles dat je maakt binnen de modus wordt apart opgeslagen, zodat je later nog eens terug kunt keren (vandaar de vergelijking met Minecraft). De uitrol van Fortnite Creative zal langzaamaan gebeuren. Eerst zijn de mensen die een battle pass hebben gekocht aan de beurt; voor hen is Creative gratis te downloaden. Vanaf 13 december zal de nieuwe modus voor iedereen beschikbaar zijn; dus je hoeft nog maar maximaal een week te wachten. In de toekomst mogen spelers nog veel meer updates verwachten voor het populaire spel.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.