Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite-seizoen 7 gelanceerd met de kerstman, vliegtuigen en een berg sneeuw

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2018, 15:36 CategorieGaming

Epic Games heeft bekendgemaakt dat Fortnite seizoen zeven vanaf nu beschikbaar is. Het nieuwe seizoen brengt de kerstman en vliegtuigen mee. Er zijn aanpassingen gedaan aan het eiland: zo zijn er nu ook touwen te vinden waar je over kunt tokkelen.

Nieuw seizoen Fortnite beschikbaar

Spelers van Fortnite kunnen vanaf vandaag het zevende seizoen verwachten. Er worden veel veranderingen doorgevoerd, onder andere aan het eiland. Niet alleen is er nu een besneeuwd gebied genaamd Frosty Flights, ook zijn er touwen waar je overheen kunt tokkelen. Bovendien zul je ook elders sneeuw aantreffen, waardoor er gladde ondergronden ontstaan, en mag je rekenen op speciale vliegtuigen. Een nieuw seizoen staat ook garant voor een nieuwe battle pass, waardoor spelers ook weer kans maken op nieuwe skins en andere items.

Eén van die skins is Sergeant Santa, een kerstman-achtig figuur. Ook zijn er nieuwe huisdieren verkrijgbaar, waaronder een hamster. Eén van de grootste toevoegingen is natuurlijk de nieuwe Minecraft-achtige bouwmodus, waar we gisteren al over hebben geschreven. Deze speciale modus is nu beschikbaar voor iedereen die de zevende battle pass heeft gekocht en zal vanaf 13 december langzaamaan voor alle spelers beschikbaar worden gesteld. Ondertussen werkt ontwikkelaar Epic Games aan zijn eigen digitale downloadwinkel.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.