Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto geeft mogelijk eerste blik op 5g-smartphone van OnePlus

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2018, 9:15 CategorieAndroid

Er is een foto online verschenen waarop we mogelijk voor het eerst de 5g-smartphone van het Chinese merk OnePlus te zien krijgen. Maar het zou ook kunnen zijn dat dit de opvolger wordt van de 6T, met een ouderwetse 4g-verbinding.

OnePlus-smartphone te zien op foto

Tot op heden weten we nog maar weinig over de twee aankomende smartphones van het Chinese merk OnePlus. We weten dat er een opvolger van de 6T zal komen en dat het bedrijf daarnaast werkt aan een 5g-model. Er zijn vooralsnog geen foto’s of andere beelden gelekt van één van deze twee telefoons, tot deze week dan. De inmiddels bekende tipgever Ishan Agarwal heeft namelijk een foto gedeeld van een nieuwe smartphone van de fabrikant en waarschijnlijk is dit de eerste keer dat we dat 5g-model te zien krijgen.

De tipgever benadrukt dat het hier om een prototype gaat en dat het design nog kan veranderen, maar desondanks kan dit de basis zijn voor het nieuwe design. Opvallend is het gebruik van een ronde cameramodule, zoals we die zien op de toestellen van Motorola. Ook is het logo van het merk te zien. Verder is er ook een hoop te doen om de fotograaf, aangezien het heel gemakkelijk te herleiden is wie de foto heeft gemaakt. Het kan zijn dat OnePlus deze foto bewust heeft laten lekken, om alvast buzz te generen voor het aankomende toestel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.