Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gat frontcamera Samsung Galaxy S10 niet zo groot’

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2018, 10:24 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk al beschermglas te zien krijgen voor de Samsung Galaxy S10. Het gat in dit paneel is niet heel groot. Daarnaast is er nog een andere gerucht opgedoken: je zou andere apparaten kunnen opladen met de S10 (net zoals met de Huawei Mate 20 Pro).

Klein gat voor frontcamera op Samsung Galaxy S10 – gerucht

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan wordt het gat op de voorkant van de Samsung Galaxy S10, waar de frontcamera in verwerkt zit, niet zo heel groot — in elk geval kleiner dan op de Samsung Galaxy A8S. Er is namelijk een foto verschenen waarop we mogelijk beschermglas, bedoeld voor de Galaxy S10, op te zien krijgen. Het gat zit rechts bovenin en is inderdaad kleiner dan op die A8S. Mogelijk krijgt de S10 dus maar één camera aan de voorkant, maar dat is speculeren op basis van dit nieuwe gerucht.

Er is nog een gerucht verschenen over het aankomende toestel, dat mogelijk in februari wordt onthuld. Je zou namelijk ook andere apparaten kunnen opladen, mits die apparaten draadloos opladen ondersteunen. Dit gerucht is niet nieuw en is al eerder in het nieuws gekomen, waardoor het toch al wat gewicht begint te krijgen. Mocht dit nieuws kloppen, dan krijgt de Samsung Galaxy S10 een functie die al aanwezig is op de Huawei Mate 20 Pro. Daar kunnen gebruikers andere draadloos oplaadbare apparaten al opladen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.