Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goede voornemens volhouden met uitdagingen in Google Fit

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2018, 11:54 CategorieApplicaties

Google maakte vandaag bekend dat er nieuwe functies naar Google Fit toe komen. Speciaal voor het nieuwe jaar en de goede voornemens van veel mensen wil Google jou helpen om de goede voornemens ook daadwerkelijk vol te houden. De app krijgt namelijk maandelijkse fitness challenges. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de uitdaging van dertig dagen die begint op 1 januari.

Tijdens de challenge zal de app automatisch jouw beweging herkennen en verdien je hier ‘Heart Points’ (hartpunten) voor. Sinds het nieuwe design van de app is dit de standaard manier om punten te verdienen. Voor iedere activiteit, of dat nu fietsen, wandelen, hardlopen of een andere activiteit is waar je hartslag van omhoog gaat verdien je punten. Je krijgt 1 punt per minuut bij gematigde intensiteit en twee punten per minuut voor intensere activiteiten. De bedoeling is om minstens 150 hartpunten per week te verzamelen. Deze maand krijg je extra punten voor sleetje rijden, tuinieren, skiën, snowboarden en een lesje spinning in de sportschool.

Get fit with Google

Google gaat samenwerken met 36 influencers uit negen verschillende landen. Via #getfitwithgoogle op Instagram en Youtube kun je zien hoe anderen werken aan de maandelijkse challenge. Je kunt je dus vanaf nu inschrijven voor de maandelijkse fitness challenge. Heb je dus goede voornemens en ben je bang dat je je er moeilijk aan kunt houden? Meld je dan nu aan via de Google Fit-app om ook te starten met de maandelijkse uitdaging.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.