Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Santa Tracker krijgt nieuwe versie met meer opties

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2018, 9:06 CategorieApplicaties

Google heeft gewerkt aan een nieuwe versie van de Google Santa Tracker, waardoor er nu meer opties beschikbaar zijn binnen de applicatie. Zo is het nu mogelijk de kerstman te volgen, omdat hij constant zijn locatie deelt via Google Maps.

Nieuwe versie van Google Santa Tracker

Ieder jaar brengt Google een nieuwe versie van de Google Santa Tracker uit, een app waarmee je alvast in de kerstsfeer kunt komen samen met je kinderen. In vergelijking met de versie van vorig jaar is er misschien niet heel veel veranderd, maar je kunt nu wel de kerstman volgen via Google Maps. De beste man deelt namelijk constant z’n locatie. De games zijn ook hetzelfde als kerstmis 2017, maar dit jaar is er één optie bijgekomen: je kunt nu namelijk een elf maken die je vervolgens kunt delen met je vrienden en familie.

Naast een Android-app is er ook een website beschikbaar waar je dezelfde content op kunt vinden (al zijn daar minder spellen op beschikbaar dan binnen de Android-app). Het oogt allemaal heel gezellig en kleurrijk en zeker voor de jongere kinderen zal die een beleving zijn. En hoewel je de Google Santa Tracker misschien niet kunt gebruiken om te laten zien dat de kerstman in de buurt is van je huis, kun je wel heel snel antwoord geven op de vraag waar de man nou precies is. Verder is er ook een nieuw stickerpakket voor Gboard.

  • Google Santa Tracker
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.