Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google trekt de stekker uit berichtendienst Allo

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2018, 10:13 CategorieApplicaties

Google heeft officieel bevestigd dat het bedrijf de stekker uit de niet-zo-populaire berichtendienst Allo trekt. Dit nieuws komt niet uit de lucht vallen, aangezien de zoekmachinegigant de investeringen in het product al in april heeft gepauzeerd.

Stekker uit Allo

Google heeft officieel aangekondigd dat de stekker uit de berichtendienst Allo wordt getrokken. Dit nieuws komt ook niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien de zoekmachinegigant in april al besloten had de investeringen in de chatapp op pauze te zetten. Destijds liet de manager van de communicatiegroep binnen Google, Anil Sabharwal, al weten dat deze dienst niet de doelen had bereikt die waren opgesteld. Tot en met maart 2019 kunnen mensen gebruik blijven maken van de dienst. Hun data is ook tot die maand te exporteren.

Middels de app Google Allo kwamen waarschijnlijk veel Android-gebruikers voor het eerst in contact met de Google Assistent, die destijds nog niet zo breed was uitgerold als nu het geval is. De Assistent sprak toen natuurlijk alleen Engels en kon je met de kleinere dingen helpen, maar desondanks kon het toch een aangename kennismaking zijn geweest voor mensen die nog niet waren gewend aan slimme assistenten. Verder was het ook niet zo dat de app niet uitgebreid was of iets dergelijks, maar er waren nou eenmaal weinig gebruikers.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.