Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HMD Global wil zich in 2019 gaan richten op duurdere smartphones

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2018, 11:38 CategorieAndroid

HMD Global, het bedrijf achter Nokia, heeft bekendgemaakt zich in de toekomst meer op duurdere modellen te willen gaan richten. Het bedrijf heeft echter geen details bekendgemaakt over aankomende toestellen, maar lijkt zo wel een gerucht te hebben bevestigd.

HMD Global kijkt alvast naar de toekomst

Het merk Nokia doet het goed. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf, dat wordt geleid door HMD Global, al meer dan zeventig miljoen smartphones verkocht. Dat is met name in de lagere segmenten van de markt. Het doel voor 2019 wordt om ook de hogere segmenten te gaan voorzien van Nokia-smartphones. Niet alleen binnen het hogere deel van de midrange markt; ook moeten er premium devices gaan aankomen. Er werden geen specifieke toestellen genoemd, maar mogelijk is één daarvan de Nokia 9 Pureview.

Dit toestel moet een opmerkelijke cameramodule aan de achterkant gaan krijgen, met maar liefst vijf sensoren. In de afgelopen twee jaar is Nokia niet bekend geworden als een innovatief merk, maar ook daar kan dus in 2019 verandering in komen als we HMD Global mogen geloven. Innovatie staat hoog in het vaandel, al kan het nog tot 2021 duren voordat we daar daadwerkelijk wat van hebben gezien. Verder wil het bedrijf meer gaan investeren in een goede klantenservice. Deze week kondigde Nokia nog de Nokia 8.1 aan.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.