Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor teaset telefoon met klein gat in display voor frontcamera

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2018, 15:39 CategorieAndroid

Ook Honor werkt aan een smartphone met een display waar een gat in zit voor de frontcamera. Het bedrijf heeft hiervoor een teaser uitgebracht. Zoals het er nu naar uitziet zal de fabrikant dit toestel medio januari gaan presenteren.

Honor presenteert later speciale smartphone

Vlak nadat het gros van de smartphonefabrikanten is overgestapt naar de notch (breed of druppelvormig), lijkt het nu zo te zijn dat de fabrikanten een andere trend achterna huppelen: die van het gat in het scherm waar de frontcamera in verwerkt wordt. Zo is er meer uimte over voor het display en kunnen dus smartphones met een volledig vullend scherm aangeboden worden. Honor, dochteronderneming van het Chinese Huawei, is de volgende fabrikant die hieraan mee lijkt te doen, aangezien er woensdag een teaser is verschenen.

Op die teaser is een smartphone met zo’n kleine opening te zien, die zit links bovenin. Ook staat op de teaser geschreven dat we medio januari, de 22ste om precies te zijn, een persevenement kunnen verwachten in Parijs. Honor is dus niet de enige die aan dergelijke smartphones werkt. Ook Huawei heeft er al één in het wild losgelaten, terwijl er onlangs nog een video van een Lenovo-smartphone met zo’n klein gat verscheen. Daarnaast werkt Samsung ook aan zo’n soort smartphone, als we de meest recente geruchten mogen geloven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.