Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor View 20 officieel gepresenteerd: frontcamera in het display

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2018, 13:29 CategorieAndroid

De Honor View 20 is vandaag officieel gepresenteerd in China. Hiermee heeft Honor, dochter van Huawei, de smartphone eerder gepresenteerd dan verwacht. De wereldwijde presentatie is pas op 22 januari in Parijs. De smartphone heeft een gat in het display in de bovenhoek voor de frontcamera en een 6,4″-scherm.

De Honor View 20 heet in China de Honor V20 en is direct vanaf deze week verkrijgbaar. De specificaties zullen waarschijnlijk gelijk zijn aan de internationale release van het toestel. Dat betekent een Kirin 980-processor, 6 of 8 GB werkgeheugen, 128 GB of 256 GB opslaggeheugen en een batterij van 4.000 mAh. Het toestel draait op Android 9.0 Pie. Het display van 6,4-inch heeft een resolutie van 2.310 bij 1.080 pixels. De frontcamera in het display beschikt over 25 megapixel. De achterzijde heeft een hoofdcamera van 48 megapixel die geholpen wordt door kunstmatige intelligentie.

Uniek design

Naast de unieke frontcamera heeft ook de behuizing een speciale behandeling gehad. De kleuren lopen in elkaar over door middel van nanolithografie. Zo wordt er een speciale textuur gecreëerd dat er niet alleen erg goed uit ziet, maar ook nog eens moet zorgen voor een langere levensduur.

In China is de Honor View 20 verkrijgbaar vanaf 435 dollar voor de versie met 6 GB en 128 GB. De versie met 8 GB en 256 GB gaat 580 dollar kosten. Ga er maar vanuit dat deze prijzen voor Europa nog een stukje hoger komen te liggen. Op 22 januari zal het toestel voor de wereldwijde markt gepresenteerd gaan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.