Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Nova 4 aangekondigd met kleine opening voor frontcamera

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2018, 11:19 CategorieAndroid

Huawei heeft maandag een nieuwe smartphone gepresenteerd met een kleine opening voor de frontcamera: de Huawei Nova 4. Daarnaast beschikt dit toestel over een camera van 48 megapixel aan de achterkant. Aanvankelijk komt de Nova 4 alleen naar China.

Dit is de Huawei Nova 4

Huawei heeft officieel de Huawei Nova 4 onthuld. Het is een smartphone met een “hole-punch” display, een scherm met een kleine opening voor de frontcamera (net zoals de Samsung Galaxy A8S, maar de opening op de Nova 4 is wel kleiner). Dit is een 25 megapixelcamera. Overigens heeft submerk Honor vorige week de Honor View 20 onthuld, een telefoon die ook beschikt over een klein gat voor de camera. Beide toestellen beschikken over een 48 megapixelcamera aan de achterkant; de Nova 4 heeft daar drie camera’s zitten.

In tegenstelling tot de View 20, die beschikt over de Kirin 980-processor die we ook vinden in de Huawei Mate 20 Pro, beschikt de Huawei Nova 4 over een Kirin 970-processor van vorig jaar. Verder is er een scherm van 6,4-inch, met een resolutie van 2.310 bij 1.080 pixels, 8 GB aan werkgeheugen, 128 GB aan interne opslagruimte, een vingerafdrukscanner aan de achterkant, usb-c-aansluiting en een accu met een vermogen van 3.750 mAh. De prijs voor het toestel is ongeveer 432 euro; over een Europese release is nog niets bekend.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.