Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei P Smart 2019 gepresenteerd: smalle randen en AI Cam

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2018, 11:24 CategorieAndroid

Huawei heeft vandaag de Huawei P Smart 2019 gepresenteerd. Het nieuwe toestel heeft een waterdruppel aan de bovenkant van het display voor de frontcamera, smalle schermranden en krijgt hulp van kunstmatige intelligentie voor het maken van foto’s.

Vorig jaar in januari verscheen de P Smart, waarna een half jaar later de P Smart+ op de markt verscheen. De Huawei P Smart 2019 is de opvolger van de originele P Smart en heeft een flink groter scherm gekregen van 6,21-inch in een beeldverhouding van 19.5:9. De grote schermranden van het vorige model zijn verdwenen, waarmee de P Smart 2019 een betaalbaar alternatief is voor mensen die liever een dure smartphone zouden willen kopen vanwege het high-end design. Het display heeft een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels en beschikt over een Eye Comfort Mode om blauw licht weg te filteren.

Specificaties van de Huawei P Smart 2019

De processor van het toestel is de Kirin 710 met een kloksnelheid tot 2,2 GHz. Dit is dezelfde processor als de P Smart+. Verder vinden we 3 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen aan boord. De smartphone heeft een batterij met een capaciteit van 3.400 mAh en draait op Android 9.0 Pie met Huawei’s eigen softwareschil EMUI 9.0.

De Huawei P Smart 2019 krijgt hulp van kunstmatige intelligentie voor het maken van foto’s. Aan de achterzijde vinden we de hoofdcamera met dertien megapixel en een secundaire camera van twee megapixel. De selfiecamera in de waterdruppel aan de voorzijde heeft acht megapixel. De camera’s ondersteunen diverse AI- en AR-mogelijkheden, herkennen achtergronden en scenes en passen de instellingen hierop automatisch aan voor het beste resultaat.

Prijzen en beschikbaarheid

De voorverkoop van de Huawei P Smart 2019 gaat van start op 2 januari. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Aurora Blue. Vanaf 11 januari is het toestel verkrijgbaar in de winkels voor een adviesprijs van 249 euro. Koop je het toestel in de voorverkoop? Dan ontvang je tevens de Huawei Band 3 Pro ter waarde van 99 euro.

  • Delen:
Huawei P Smart 2019
Huawei P Smart 2019
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.