Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat je nu sneller vrienden toevoegen aan videochat

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2018, 9:12 CategorieApplicaties

Er is een update voor Instagram beschikbaar die mensen toevoegen aan live videochats gemakkelijker moet maken. Na het downloaden van de update kun je mensen dus sneller toevoegen aan videogesprekken die momenteel gaande zijn.

Download de update voor Instagram

Instagram heeft dinsdag een update uitgerold voor de apps op Android en iOS. Deze update moet het voor iedereen gemakkelijker maken om mensen toe te voegen aan een live videogesprek binnen Direct, zonder dat je daarvoor een sessie hoeft te onderbreken. In een korte video laat de fotodeeldienst zien hoe dit precies in z’n werking gaat; die video kun je verderop in dit bericht bekijken. In een gesprek hoef je in feite alleen maar omhoog te vegen, waarna de optie voor het toevoegen van extra personen direct wordt gepresenteerd.

Heb je iemand uitgekozen en uitgenodigd? Dan moet diegene het gesprek accepteren. Is dat gebeurd, dan wordt die meteen aan dat gesprek toegevoegd en zul je zien dat de indeling het beeld zich ook direct aanpast. Je kunt met in totaal vijf andere mensen in één groepsgesprek zitten. Eerder deze maand introduceerde de applicatie waarmee je foto’s en video’s deelt nog een andere functie: audioberichten, vergelijkbaar met de audioberichten op WhatsApp en Telegram. Alleen kunnen deze berichten maximaal een minuut lang zijn.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.