Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering Nokia 9 Pureview naar achteren geschoven

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2018, 9:05 CategorieAndroid

Een vertegenwoordiger van Nokia heeft bevestigd dat de lancering van de Nokia 9 Pureview officieel naar achteren is geschoven. Helaas is op moment van schrijven niet bekend wanneer we de smartphone precies kunnen verwachten.

Nokia 9 Pureview verschijnt iets later

Het Duitse hoofd van de public relations-afdeling van HMD Global, Britta Gerbracht, heeft tegenover Duitse media bevestigd dat de lancering van de nog onaangekondigde Nokia 9 Pureview officieel naar achteren is geschoven. In de toekomst wil HMD zich meer gaan concentreren op kwaliteit en duurdere smartphones. De reden voor dit uitstel heeft daar dan ook mee te maken: vooral de camerasetup aan de achterkant voldoet nog niet aan de kwaliteitsstandaarden, waardoor er dus is besloten om de release wat naar achteren te schuiven.

Tot op heden heeft het nieuwe Nokia onder meer de Nokia 8 Sirocco uitgebracht als vlaggenschipsmartphone. Hoewel die telefoon doet wat die moest doen, was het verder geen bijzonder product. Dat weet het bedrijf, dus moeten er nu andere stappen worden genomen en dat is precies wat hier gebeurt. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de Nokia 9 Pureview dan wel zal verschijnen. De meest belangrijke vlaggenschepen zullen echter pas in 2020 en 2021 gaan verschijnen, liet het bedrijf vorige week nog weten.

  • Delen:
Nokia 9 PureView
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.