Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego brengt augmentedrealityapplicatie uit in App Store

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2018, 11:08 CategorieApplicaties

Speelgoedmaker Lego heeft deze week een augmentedrealityapplicatie uitgebracht in de App Store, die samenwerkt met enkele bouwpakketten. Wanneer je je iPhone op zo’n set richt, dan komen de verschillende blokjes tot leven op een fantasierijke manier en krijg je toegang tot interactieve elementen.

Download Lego AR Playgrounds

Lego heeft officieel zijn augmentedrealityapplicatie uitgebracht in de App Store, de app die tijdens Apples jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie indruk wist te maken. Wanneer je je iPhone of iPad op een compatible bouwpakket richt, dan komen de verschillende steentjes tot leven. Zo komen de gele poppetjes tot leven en verschijnen er interactieve elementen in beeld. Ook worden er complete games aangeboden. Kinderen hebben zodoende nog meer beweegredenen om een bouwpakket helemaal af te maken; de app vormt dan een extra stimulans.

Echter, momenteel zijn er nog niet heel veel Lego-bouwpakketten beschikbaar die de app kunnen betrekken in het spel. Vooralsnog gaat het om enkele Ninjago-pakketten, zoals bijvoorbeeld Dieselnaut en Dragon’s Pit. Spelers kunnen het dan opnemen tegen golven aan Dragon Hunters, alleen of met een vriend. En mocht je geen bouwpakket kopen, dan kun je vijf levels geheel gratis spelen binnen de AR Playgrounds-app. De app is geheel gratis te downloaden en bevat geen in-game aankopen of advertenties.

  • Lego AR Playground
  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.