Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe versie Apple Airpods verschijnen vroeg in 2019’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 10:19 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal Apple in het eerste kwartaal van 2019 een nieuwe versie van de Apple Airpods uitbrengen. Vervolgens wordt er een complete redesign verwacht wanneer we 2020 hebben bereikt.

Nieuwe Apple Airpods in 2019 en 2020 – gerucht

De website 9to5Mac schrijft dat Apple mogelijk in het eerste kwartaal van 2019 een geüpdatete versie van de Apple Airpods zal lanceren. Ook moet er in 2020 een geheel nieuwe versie van deze draadloze oordoppen worden gelanceerd. De redactie baseert zich op Apple-analist Ming-Chi Kuo, een analist die Apple al jaren in de gaten houdt. Volgens Kuo zal er in de toekomst veel vraag zijn naar deze accessoire. Uit eerdere geruchten bleek dat Apple de oordoppen al in de herfst van dit jaar zou lanceren, maar dat is dus niet gebeurd.

Volgens Kuo moeten de nieuwe Apple Airpods ondersteuning gaan aanbieden voor draadloos opladen. Het is echter niet duidelijk of dit om de oordoppen of het opberghoesje gaat. Verder moet er betere bluetooth-ondersteuning zijn, wordt het scharniertje in het hoesje versterkt en zullen ze waterdicht zijn. Deze Airpods zouden dus in 2019 moeten verschijnen. Voor de Airpods van 2020 laat Kuo alleen weten dat er een geheel nieuw design aankomt, maar voor de rest is daar geen informatie over beschikbaar. Apple heeft niet gereageerd op het gerucht.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.