Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële render van Nokia 9 PureView met vijf camera’s gelekt

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2018, 11:51 CategorieAndroid

De Nokia 9 houdt smartphoneland al maanden bezig. De eerste afbeeldingen lekten afgelopen zomer uit. De opmerkelijke cameramodule aan de achterzijde, met ruimte voor vijf camera’s, is iets wat nog niet eerder is vertoond. In november kregen we betere afbeeldingen in handen en wisten we vrijwel zeker dat het ging om de Nokia 9 PureView, het nieuwste vlaggenschip van HMD Global. Vandaag is er een officiële foto gelekt van het aankomende toestel.

De bekende lekker Evan Blass heeft de afbeeldingen op zijn Twitter-account online gezet. Naast een goed kijkje op de achterkant met de opvallende cameramodule kunnen we nu ook eindelijk de voorkant goed aanschouwen. De schermranden zijn niet zo dun als we op dit moment van andere vlaggenschepen gewend zijn, maar het toestel heeft in ieder geval geen notch (scherminkeping). Volgens Evan Blass heeft het toestel de codenaam ‘Beholder’.

Presentatie mogelijk in januari of februari

HMD Global gaat waarschijnlijk geen grote aankondigingen doen tijdens de CES 2019, dat begin januari zal plaatsvinden. Toch lijkt de Nokia 9 PureView bijna klaar voor lancering te zijn. Een officiële aankondiging in januari of februari lijkt dan ook vrijwel zeker. Mogelijk wordt het toestel eind februari tijdens de Mobile World Congress getoond. De hardware is waarschijnlijk helemaal up-to-date, waarbij de Nokia 9 PureView mogelijk één van de eerste smartphones met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 855-processor zal zijn. Een stapje terug naar de huidige Snapdragon 845 van veel vlaggenschepen van dit jaar is echter ook nog altijd mogelijk. We zullen moeten afwachten tot de officiële aankondiging vanuit HMD Global.

  • Delen:
Nokia 9 PureView
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.