Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T McLaren Edition onthuld: sneller opgeladen, meer werkgeheugen

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2018, 11:57 CategorieAndroid

OnePlus heeft dinsdagochtend officieel de OnePlus 6T McLaren Edition onthuld. Dit toestel kan sneller worden opgeladen en beschikt over meer werkgeheugen. Deze versie van de smartphone is vanaf 13 december verkrijgbaar in Nederland.

Dit is de OnePlus 6T McLaren Edition

Dinsdagochtend heeft OnePlus officieel de OnePlus 6T McLaren Edition onthuld, een smartphone die in het teken staat van snelheid. Zo is het toestel uitgerust met Warp Charge 30. Met deze technologie laad je een toestel op in twintig minuten, voldoende voor een dag batterij. De nieuwe Integrated Circuits in zowel de oplader als telefoon, inclusief de energiebeheersoftware, moeten ervoor zorgen dat er 30 watt aan energie door het toestel stroomt zonder dat dit zorgt voor vertragingen en zonder opwarming van het toestel.

Verder beschikt de OnePlus 6T McLaren Edition over 10 GB aan werkgeheugen en exclusieve software-animaties, geheel in de stijl van McLaren. In het design van het toestel zit de kenmerkende McLaren-kleur, Papaya oranje, die over de onderkant van het toestel raast en overgaat in zwart. Het patroon onder de glazen achterkant is gebaseerd op McLaren’s koolstofvezel, sinds 1981 prominent aanwezig bij de autofabrikant. Het design speelt ook met licht: het McLaren-logo licht even snel op als het verdwijnt, wanneer licht erop valt.

De OnePlus 6T McLaren Edition is in Nederland verkrijgbaar vanaf 13 december via de website van de fabrikant en Belsimpel. Het toestel is te koop vanaf 709 euro. Wil je nu alvast lezen wat je van het toestel mag verwachten? Lees dan onze uitgebreide recensie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.