Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvouwbare smartphone van LG niet aanwezig tijdens CES 2019’

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2018, 9:37 CategorieAndroid

Volgens de nieuwste geruchten wordt de opvouwbare smartphone van LG niet gepresenteerd tijdens CES 2019 in Las Vegas. Deze beurs begint begin januari en laat zien wat we het komende jaar aan technologische producten en trends kunnen verwachten.

Geen opvouwbare smartphone van LG tijdens CES 2019 – gerucht

In oktober verscheen er een gerucht dat de opvouwbare smartphone van LG tijdens CES 2019 zou worden gepresenteerd. Maar volgens nieuwe geruchten, van internetjournalist Evan Blass, is dat niet het geval. Dat gezegd hebbende was Blass ook degene die het oorspronkelijke gerucht de wereld in had geholpen — maar plannen kunnen natuurlijk achter de schermen altijd veranderen. Echter, als je kijkt naar de woorden die Blass gebruikt, dan lijkt hij er zelf ook nog niet helemaal zeker van te zijn dat de telefoon niet aanwezig zal zijn.

CES, de Consumer Electronics Show, begint op 8 januari aanstaande en laat zien wat we het komende jaar aan technologische producten en trends kunnen verwachten. Twee maanden later begint Mobile World Congress 2019 alweer en daar zien we allerlei trends op het gebied van smartphones en tablets, dus is de kans aanwezig dat LG die beurs meepakt voor de presentatie van zijn opvouwbare smartphone. Wellicht horen we dan ook iets over de opvolger van de LG G7 ThinQ, al is daar momenteel nog niets over bekendgemaakt.

  • Delen:
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.