Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go Community Day van januari staat in het teken van Totodile

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2018, 12:21 CategorieGaming

De Pokémon Go Community Day voor januari staat geheel in het teken van de water-Pokémon Totodile, één van de drie starters uit Johto. Daarnaast kunnen spelers erop rekenen dat ze de legendarische Pokémon Heatran gaan tegenkomen tijdens de raid battles.

Totodile en Heatran in Pokémon Go

Niantic heeft via Twitter bekendgemaakt dat de volgende Pokémon Go Community Day in het tweede weekend van januari zal worden georganiseerd. Niemand minder dan de water-Pokémon Totodile is dan de ster van de show, waardoor je mogelijk snel aan die Feraligatr kunt komen (de eindevolutie van Totodile). En als je mazzel hebt, pak je mogelijk ook de shiny-versie van de Pokémon mee. De Community Day is op 12 januari aanstaande en duurt ongeveer drie uur lang. Heb je dus nog geen Totodile-candy, dan moet je opschieten.

Dat is overigens niet het enige nieuws dat bekendgemaakt is. De legendarische staal- en vuur-Pokémon Heatran zal namelijk opduiken in de raid battles binnen Pokémon Go. Deze Pokémon zal Cresselia gaan vervangen. Dit legendarische monster zal vanaf nu tot en met vijftien januari te vangen zijn. Omdat het een vuur- en staal-Pokémon is, zijn er ook best wat zwaktes waar je gebruik van kunt maken. Zorg dus voor een team met sterke water-, vecht- of ground-aanvallen en je bent binnen no-time verzekerd van een gloednieuw beest.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.