Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go krijgt binnenkort trainergevechten

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 9:19 CategorieGaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat de populaire augmentedrealitygame binnenkort trainergevechten krijgt. Wanneer de update arriveert, dan kunnen spelers het dus tegen elkaar opnemen in Pokémon battles, zoals je dat ook kunt doen in de andere videogames.

Trainergevechten komen naar Pokémon Go

Niantic heeft bekendgemaakt dat de game Pokémon Go binnenkort wordt voorzien van trainergevechten. In deze gevechten nemen spelers het tegen elkaar op in battles van zes tegen zes Pokémon, net zoals je dat zou doen in de normale videogames binnen de serie. Dit is een functie waar spelers al vanaf de start van het spel naar uitkijken en een functie die al langere tijd wordt geteased door de ontwikkelaar. Tegen andere trainers kunnen vechten is een integraal onderdeel van de ervaring die Pokémon-games normaliter aanbieden.

Momenteel is nog niet helemaal duidelijk hoe de trainergevechten gaan werken, maar Niantic heeft al wel laten weten dat spelers zich voor een league moeten aanmelden. In zo’n league kun je het tegen Pokémon opnemen van verschillende niveaus; de trainergevechten komen dan later. Er komen drie verschillende leagues: de Great League is voor Pokémon tot en met 1.500 CP, de Ultra League voor beesten tot 2.500 CP en de Master League heeft geen limiet. Wat spelers precies kunnen winnen, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.