Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PUBG Mobile heeft nu evenveel spelers als Fortnite

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2018, 9:53 CategorieGaming

De battle royale-game PUBG Mobile (PlayerUnknown’s Battleground) heeft nu evenveel spelers als Fortnite, laat de ontwikkelaar weten. In totaal gaat het om tweehonderd miljoen spelers, waarvan zo’n dertig miljoen dagelijks terugkeren.

PUBG Mobile met veel actieve spelers

De mobiele versie van de game PUBG, met de extra noemer Mobile, heeft nu evenveel spelers als Fortnite heeft, laat de ontwikkelaar achter de game weten tegenover de redactie van The Verge. Concurrent Fortnite heeft nu zo’n tweehonderd miljoen spelers, waarvan er dagelijks zo’n dertig miljoen terugkeren. Dat betekent dat PUBG Mobile dus dezelfde cijfers kan laten zien. Bloomberg schrijft dat Fortnite die mijlpaal van tweehonderd miljoen spelers eind november behaalde, dus het is mogelijk dat die game nu meer spelers heeft.

Echter, de ontwikkelaar achter PUBG Mobile heeft de cijfers die gelden voor China niet meegeteld, waardoor de kans dus groot is dat er meer spelers in de wereld van PlayerUnknown’s Battleground rondlopen dan in de interactieve zandbak van Epic Games. Daarnaast wordt er ook geen rekening gehouden met de vijftig miljoen games die zijn verkocht op gameconsoles en pc. Verder heeft de mobiele versie van PUBG de award voor beste game van het jaar gewonnen in Google Play — Fortnite is niet beschikbaar via deze downloadwinkel.

  • PUBG Mobile
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.