Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen design Samsung Galaxy S10 met unieke camera-opening’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 15:08 CategorieAndroid

Er zijn renders verschenen waarop we mogelijk nu al het design van de aankomende Samsung Galaxy S10 te zien krijgen. Op de afbeeldingen is goed te zien hoe de unieke camera-opening er waarschijnlijk uitziet: die zit rechts en is relatief breed te noemen.

Is dit de Samsung Galaxy S10?

In februari zal Samsung de Samsung Galaxy S10 gaan onthullen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en gelekte afbeeldingen. Maandag brengt de inmiddels bekende OnLeaks een aantal renders in het nieuws, waarop we mogelijk al het design van het aankomende toestel te zien krijgen. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de S10 een dubbele frontcamera, die in een speciale camera-opening verwerkt zit. Deze opening zit aan de rechterkant, waardoor een inkeping niet nodig is. Maar of dit de goede oplossing is?

Doordat de camera nu in die speciale opening zit, kan Samsung de rand aan de bovenkant wederom kleiner maken. Het scherm vult nu zo goed als de complete voorkant, op die twee dunne randen boven en onder na dan. Aan de achterkant treffen we dit keer een derde camerasensor aan, eentje van zestien megapixel. Verder lijkt het erop dat Samsung de koptelefoonaansluiting voor de Samsung Galaxy S10 gaat behouden — deze zit namelijk aan de onderkant. Check ook vooral de onderstaande video voor een 360 graden-render.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.