Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A8S heeft een opening voor de frontcamera

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2018, 16:27 CategorieAndroid

Samsung heeft zijn eerste smartphone met een kleine opening in het scherm voor de frontcamera gepresenteerd: de Samsung Galaxy A8S. Deze smartphone heeft dus geen inkeping, maar wel een scherm dat het grootste gedeelte van de voorkant opvult.

Dit is de Samsung Galaxy A8S

Ook Samsung heeft een telefoon aangekondigd met een zo goed als voorkantvullend scherm, met in de hoek een opening voor de frontcamera. Zo heeft de fabrikant geen inkeping nodig voor het design van deze smartphone, de Samsung Galaxy A8S. De frontcamera zit links in de hoek. Dat deze telefoon, die overigens niet is aangekondigd voor Europa, als eerste nieuwe designfeatures krijgt is niet geheel verrassend: Samsung-directeur DJ Koh gaf eerder al aan nieuwe innovaties eerst naar midrange modellen te willen brengen.

De Samsung Galaxy A8S heeft een scherm van 6,4-inch en een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 710, gekoppeld aan 6 of 8 GB aan werkgeheugen en 128 interne opslagruimte (uitbreidbaar tot 512 GB met een micro-sd-kaart). Aan de achterkant treffen we een camerasetup met drie sensoren aan, dezelfde die we al eerder tegenkwamen op de Samsung Galaxy A7, terwijl de frontcamera beschikt over 24 megapixel. In totaal zitten er dus vier camera’s op deze smartphone.

Voorlopig komt de telefoon alleen naar China, waar die vanaf 21 december te koop zal zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.