Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Spotify laat je binnenkort muziek importeren van een Android-apparaat’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 9:27 CategorieApplicaties

Zoals het er nu naar uitziet zul je binnenkort muziek kunnen importeren vanaf een Android-apparaat, zoals je dat nu al kunt doen vanaf een pc. Pc-gebruikers kunnen zodoende luisteren naar een completere muziekbibliotheek dan op mobiele apparaten.

Muziek importeren binnen Android-app Spotify – gerucht

De inmiddels bekende reverse engineer expert Jane Wong heeft ontdekt dat Spotify werkt aan een nieuwe functie voor de app op Android. Mogelijk kunnen gebruikers in de toekomst hun muziek vanaf hun Android-apparaat importeren, waardoor die nummers tussen het grote aanbod van de muziekstreamingdienst zullen verschijnen. Dat kunnen gebruikers nu al op een pc doen, waardoor je dus geen muziek hoeft te missen wanneer de dienst die niet kan aanbieden (bijvoorbeeld speciale edities, b-kantjes of live versies).

In de code van de Android-app is namelijk een importfunctie gevonden, die in het menu geplaatst zou moeten worden. Als omschrijving wordt meegegeven dat gebruikers dus hun eigen muziek kunnen toevoegen. Wanneer je erop zou tappen, dan kom je terecht in een nieuwe interface waar je door dat proces wordt begeleid. Je kunt de offline beschikbare muziek sorteren op nummers, albums en meer. Je kunt onder meer mp3- en mp4-bestanden importen. Het is nog niet bekend wanneer Spotify deze functie gaat uitbrengen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.