Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stardew Valley-maker werkt aan nieuwe content en een nieuw spel

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2018, 10:47 CategorieGaming

De maker van Stardew Valley heeft laten weten dat de game wordt voorzien van nieuwe content. Ook wordt er gewerkt aan een nieuw spel dat zich afspeelt in het universum van de populaire boerderijsimulator. Helaas is er vooralsnog niets over naar buiten gebracht.

Nieuwe content voor Stardew Valley

In een recent gepubliceerde blogpost heeft Stardew Valley-maker Eric Barone laten weten dat hij werkt aan nieuwe content voor de populaire boerderijsimulator. Deze content moet in 2019 gaan verschijnen. Barone heeft de publicatierechten terug van het spel (helaas geldt dat niet voor de versie op mobiele apparaten en de Nintendo Switch — die rechten zijn in handen van Chucklefish), waardoor er nu dus ook weer mogelijkheden zijn. Of deze content uiteindelijk naar iOS (en later ook Android?) komt, is vooralsnog niet duidelijk.

Daarnaast schrijft Barone dat hij ondertussen ook werkt aan een nieuwe game binnen hetzelfde universum. Over die game is nog niets bekend. Wel heeft de ontwikkelaar laten weten dat hij nu een team wil samenstellen die kan helpen bij het ontwikkelen van die game en de nieuwe content. Maar eerst heeft het oplossen van bestaande problemen met Stardew Valley voorrang, aangezien spelers de laatste tijd wat softwarefouten tegenkomen. De content die in 2019 moet verschijnen voor de boerderijsim zal geheel gratis zijn.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.